Federico Mahora

Federico Mahora

... mert egy jó illat mindenkinek jár
-14.99%
58.70 RON
49.90 RON
24.00 RON
-10.03%
39.90 RON
35.90 RON

Cégtörténelem

A parfümök eredetisége

A nagy divat cégek pl. Gucci, Giorgio Armani által forgalmazott parfümöknek csak a csomagolása, márkaneve van a divat cégek által levédve, a parfümök alapjául szolgáló parfümolajok a Drom Fragrances International tulajdonában vannak!
Ezt kihasználva az FM Group a Drom-tól megvásárolja a már ismert, márkás parfümolajokat és egységes csomagolásban forgalmazza azokat!

A minőségük az eredeti illattal azonos, a márka által nyújtott megelégedéssel.  

Felvetődhet azonban mindenkiben az a kérdés, miként lehetséges az, hogy egy utángyártott terméket az eredeti nevével forgalmazzanak?! Erre természetesen nincs is lehetőség mivel ezek a márkanevek védettek, ezért az FM Group által forgalmazott terméken csak az adott illat kódja (sorszáma található).

Miért is adják el a cégek az illatolajat és miért éri meg ez a gyártónak?

A parfümöket ugyanott gyártják ahol az eredetit, mivel a világon négy gyár, konszern van akik a parfüm fejlesztésre gyártásra specializálódtak. Ezek közül egyik legnagyobb a Drom Fragrances. A nagy világmárkák designer cégek nem tartanak fent a néhány parfümjük miatt gyárakat. Nincs parfümgyára a Boss-nak, Mexx-nek és a Dior-nak sem.

Egy parfüm illatát 300-400 összetevő alkotja. Az eredeti márkák illatának összetételét, színét, üvegét a megrendelő (a nagy márkák) szigorúan szabályozott szerződésben rögzíti a gyártóval, de ha a 300-400 összetevőből csak egyet is megváltoztatnak, akkor az már más összetételnek, más illatnak számít és eladható a levédett márka szerződésétől függetlenül. Viszont az 1-2 összetevő módosítását általában nem lehet észrevenni az illatban.

Az FM szerint a legtöbb parfümben egy alkotóelemet sem változtattak, de például a (33) Dolce&Gabbana -t összehasonlítva az eredetivel azt lehet tapasztalni, hogy első szaglásra mintha lenne valami árnyalatnyi különbség, de 2 perc múlva már nem lehet megkülönböztetni az eredetitől, tartósságra pedig főként nem.

Az FM lengyel embere azt monda, hogy "vannak illatok amelyeket változtatás nélkül kapják a Dromtól." Nem véletlen, hogy az FM a katalógusában is feltünteti a márkák neveit.

Email
Jelszó
Iratkozz fel Hírlevelünkre!
Kérem írja újból az ellenörző kódot "7406"
148.40 RON
-8.28%
123.20 RON
113.00 RON
46.90 RON
17.00 RON
www.fm-parfum.webgarden.ro

Copyright 2016 © FM GROUP ROMANIA. Powered by FEDERICO MAHORA All right reserved.
This is NOT the official website of FM GROUP. This website belongs to independent business partners of FM GROUP WORLD
OFFICIAL webpage www.parfumfm.ro
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one