Federico Mahora

Federico Mahora

... mert egy jó illat mindenkinek jár
-14.99%
58.70 RON
49.90 RON
24.00 RON
-10.03%
39.90 RON
35.90 RON
Klasszikus Férfi parfümillatok:

 
 
43- Vitalitással teli kompozíció, frissítő, egyben könnyű. A kockázatot és kihívásokat kedvelő férfiaknak. Illatjegyei: kardamon, rózsabors, mandarin, koriander, boróka, frézia, jacaranda fa, kakaó, amyris fa.
 
52- Tiszta és frissítő aroma- a modern férfi szimbóluma, aki a klasszikus stílus híve. Az illat egyediségét a cédrus fának, almafának és a bergamottnak, míg érzékiségét a fahéjnak és a szegfűszegnek köszönheti.
 
54- Ez az illat az északi levegő lágy fuvallatát és a sűrű, trópusi erdők frissességét juttatja eszünkbe. A bergamott zöld illatjegyei , valamint a válogatott menta-, zsálya-, fenyőlevelek jázmin, levendula és cédrus illatra váltanak. Az illat alapja a tölgymoha és a szantálfa.
 
56- Virág kompozíció, mely loncot, szantál kivonatot, gyantacseppeket és cédrust tartalmaz. Szívesen választják azok a férfiak, akik ellentmondó, titokzatos jellemmel bírnak.
 
57- Gyümölcsös zamat, mely szilvából, almából, greipfrutból áll, fahéj, kardamon, bors, jamaikai rum és szantálfa fennhangokkal gazdagítva a biztos talaj érzetét kelti a férfiakban.
 
60- Rendkívül izgató ,meleg és varázslatos illat a modern, érzékenységgel és szenvedéllyel teli férfiaknak. Illatjegyei: narancs, menta, gyömbér, galanga, vetiver, moha, pézsma.
 
64- Határozott orientális-fűszeres illatjegyű kompozíció. Jellegzetességei: férfiasság, elegancia és érzékiség. A cédrusfa és gwajakfa párosítása, mandarynnal, ánizzsal, rozmaringgal, pézsmával, Tonka-babbal és olajfa virággal.
 
66- Határozott, kifejező, erős illat, azon férfiak számára, akik valódi szenvedéllyel, odaadással valósítják meg a soron következő ambiciózus céljaikat. 
Illatskála: kávé, lime, kardamon, levendula, patchuli, kínai cédrus, és ámbra.
 
68- Az irónia és lazaság igazi keveréke. Energikus, ébresztő kompozíció, mely a férfiasság esszenciáját a szantálfa, cédrusfa, levendula, dohány, bergamottka valamint citrom- és narancsgyümölcsök segítségével fejezi ki.
 
93- Eredeti párosítása a citrusos üdeségnek és az aromatikus gyógyfüvek illatjegyeinak. Jellegzetes, fantáziadús illat az aktív életmódot folytató férfiak számára. Illatjegyei: bergamottka, gyömbér, levendula, kardamon, szantálfa valamint rózsfa, repkény (borostyán), tölgy és narancsfa-olaj.
 
94- Az igazi harcos ciprusos illata. Nincs lehetetlen dolog. Már nincs. Legalább is az Ön számára. Legyőzhetetlen összetétele: kölni akkord, rozmaring mandarinnal, szantálfa, pacsuli, vetiver, ámbra, tölgymoha.
 
110- Olyan illat, amely nem engedi, hogy a férfi megfeledkezzen arról, hogy kinek is született. Stílusos, elegáns, de egyidejűleg forradalmi/felforgató és extrém. Illatjegyei: vanília, pézsma, borostyánkő, narancsvirág, gyöngyvirág.
120- Az eredeti citrusos frissesség és a mély fa-zönge együttesének köszönhetően még a legnagyobb kihívásokkal is örömmel szembe nézel. Illatjegyei: pézsma, borostyánkő, tölgy, szantálfa, cédrusfa, jázmin, kardamon rügy, boróka, grapefruit, narancs, bergamott, citrom. Az FM márka eredeti illata.
 
 
Email
Jelszó
Iratkozz fel Hírlevelünkre!
Kérem írja újból az ellenörző kódot "7406"
148.40 RON
-8.28%
123.20 RON
113.00 RON
46.90 RON
17.00 RON
www.fm-parfum.webgarden.ro

Copyright 2016 © FM GROUP ROMANIA. Powered by FEDERICO MAHORA All right reserved.
This is NOT the official website of FM GROUP. This website belongs to independent business partners of FM GROUP WORLD
OFFICIAL webpage www.parfumfm.ro
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one