Federico Mahora

Federico Mahora

... mert egy jó illat mindenkinek jár
-14.99%
58.70 RON
49.90 RON
24.00 RON
-10.03%
39.90 RON
35.90 RON
névtelen.JPG
Nőknek: 30ml - 66 Lei (Parfum 20% parfumillóolaj tartalommal)

Férfiaknak: 50ml - 66 Lei (Eau de parfum 16% parfumillóolaj tartalommal)

Mi az a FEROMON?

A feromon a görög pheran-átvitel és a horman-izgatni szavakból ered.

A feromonok a természetben megtalálható kémiai vegyületek, melyek egyaránt jelen vannak a rovarokban, az állatokban, és az emberekben is.

A feromon, szexuális illatanyag, anélkül ejt szerelembe minket, hogy bármit is észrevennénk. A számunkra vonzó személy közelében agyunk jelez: "ő az Igazi!". Ezután a szerelem mély vermében találjuk magunkat, ahonnan akár évekig sem mászunk ki. Nem is nagyon akarunk szabadulni ebből a kellemes csapdából, hiszen mindenhol jó, de legjobb kedvesünk közelében. Imádod kedvesed szemét, mosolyát, de legelsőnek bőrének illatába szeretsz bele. Ha agyadnak "tetszik" kiszemelted feromonja, zöld jelzést ad a gyöngéd érzelmeknek. Ha szexuális illatanyaga alapján illik hozzád a szemrevaló illető, a többi már csak rajtatok múlik.

Szerte az élővilágban fontos szerepük van, mint a kommunikáció legelső formái. Segítik az állatokat a területük megjelölésében, a társak felismerésében és a nemi érdeklődést is jelzik. Bizonyos emberek a természetes feromonjaiknak köszönhetően mindig a figyelem középpontjában állnak, még akkor is ha nem jóképűek vagy gyönyörűek.

Kutatók felfedezték, hogy a feromonok fontos szerepet játszanak az embereknél is. A feromonok irányítják a nemi viselkedésünk, és a tesznek vonzóvá mások számára. Az első ilyen felismert feromon az Androstenone volt.

Hogyan működnek a feromonok?

Egy ideig a tudomány azt hitte, hogy az emberek elvesztették az evolúció során a feromonok tudatos felismerésének a képességét. Azonban kutatók felfedezték, hogy ez a képessége az emberben még mindig létezik.
A Coloradoi és Utahi Egyetem tudósai felfedezték a feromonok észleléséért felelős szervet az orrban, ami a VNO (Vomeronasal Organ). A VNO szerepe az orrban a feromonok pontos érzékelése. Ezt a felfedezésüket tudományos kísérletekkel is bizonyították.
Az orr belső részébe különböző műszereket helyeztek. Ezek a berendezések mérték a sejtek tevékenységét. A mérésekkel megállapították, hogy a sejtek reagálnak a feromonokat tartalmazó levegőre. Ezekkel a kísérletekkel férfi feromonokkal előidéztek tudatalatti nemi ingereket nőkben.
A feromonok tudatosan nem érzékelhetők az emberi orr számára, mivel illatuk nincs.
Hogy mégis miért vonzották a kísérletek során a nőket a férfi feromonok?
Mert a feromonok a VNO segítségével az orron át stimulálják a hypotalamuszt, vonzódást, nemi vágyat, testi és lelki vonzalmat okozva.

A feromonok láthatatlanok, észre nem vehetők, és mégis a tudatunkon kívül befolyásolják a párkapcsolatainkat. Vonzódást, ellenszenvet, vágyat, izgalmat, nyugalmat váltanak ki, és ezzel befolyásolják mindennapjainkat.

A testünk által termelt feromonok a legtöbb embernél nem elegendőek a megfelelő biológiai reakció kiváltásához. Ha szeretnénk növelni szexuális kisugárzásunkat, külső forrásból kell pótolnunk a feromonokat, melyhez ideális az FM parfümökben oldott feromon.

Az állatvilágban a feromonok szerepe

A másik nem egyedei által termelt feromon segítségével találnak párt akár több kilométeres távolságból a lepkék és más repülő rovarok.
Feromon segítségével tartja együtt a kirajzó dolgozókat a méhek fiatal királynője, feromon hatására választják el kicsinyeiket a patkányok, feromon dönti el, hogy melyik társát választja párjául a hörcsög, feromon jelzi az elefántoknak a dominancia-sorrendet.
A feromonok nagyon elterjedtek az állatvilágban, nagyon sok állatfajra sikerült már bebizonyítani, hogy feromonok befolyásolják a viselkedésüket.

Eddig azonban az ember kivétel volt, emberi feromon létezésére és hatására mindeddig nem volt tudományos bizonyíték. Szaglásunk túl gyenge ahhoz, hogy a feromonokat illatként észleljük.
vno.png
Email
Jelszó
Iratkozz fel Hírlevelünkre!
Kérem írja újból az ellenörző kódot "7406"
148.40 RON
-8.28%
123.20 RON
113.00 RON
46.90 RON
17.00 RON
www.fm-parfum.webgarden.ro

Copyright 2016 © FM GROUP ROMANIA. Powered by FEDERICO MAHORA All right reserved.
This is NOT the official website of FM GROUP. This website belongs to independent business partners of FM GROUP WORLD
OFFICIAL webpage www.parfumfm.ro
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one